U Vrbovec stiže “Ladies night” stand up komedija

0
Komunalac add

U petak, 24. ožujka u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec održat će se tematski stand up show Studija smijeha “Ladies night”. Stand up show počinje u 20 sati. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 10 eura možete nabaviti na blagajni učilišta.

Stand up komedija je u zadnjih nekoliko godina postala iznimno tražen i posjećen način zabave, a Studio Smijeha se u svojih jedanaest godina rada potvrdio kao jedan od najprepoznatljivijih brandova na stand up sceni u našoj zemlji.

U Vrbovec stiže show koji je za žene terapeutski, za muškarce edukativan a za sve skupa – urnebesan! U Vrbovcu, 24. ožujka 2023. nastupaju četiri dame koje će vam svakako dokazati kako žene itekako imaju smisla za humor i razbiti predrasude da je stand up isključivo “muški posao” – poručuju iz Studija Smijeha.

Inače, Ladies night stand up comedy show je stand up show sa isključivo ženskom postavom koji se izvodi već četiri godine, a do sada je nasmijao mnogobrojnu publiku u Hrvatskoj i regiji. Marina Orsag, Miranda Lončar, Vlatka Mifka i Dragitza Raštegorac su četiri komičarke koje život gledaju iz različitih perspektiva, ali s kojima ćete uvijek pronaći puno toga zajedničkog.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime