U Vrbovcu tri nova slučaja

0
Komunalac add

U odnosu na podatke od jučer na području Zagrebačke županije oboljele su 52 osobe. U Vrbovcu su potvrđena 3 nova slučaja zaraze. Podaci za ostale gradove i općine: 7 Samobor, 5 Sveta Nedelja, 2 Zaprešić, 7 Jastrebarsko, 12 Velika Gorica, 2 Ivanić-Grad, 2 Dugo Selo, 1 Sveti Ivan Zelina, općine – 1 Brdovec, 1 Pušća, 1 Dubravica, 1 Žumberak, 1 Krašić, 1 Kravarsko, 1 Pokupsko, 4 Rakovec. Ozdravile su 22 osobe.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do četvrtka, 11.2.2021. do 10:00 sati evidentirano je 19445 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom, izliječeno je 19020 osoba, a 68 osoba je preminulo. Trenutno je aktivno 335 slučajeva.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Odluka o organizaciji nastave u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Zagrebačka županija je dostupna ovdje.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime