U Vrbovcu sutra potpisivanje ugovora za dugoočekivani projekt “Regionalni vodoopskrbni sustav – Zagreb Istok”

0
Komunalac add

Direktor Vodoopskrbe i odvodnje Zagrebačke županije d.o.o. Tomislav Masten će s direktorom Zagorje gradnja d.o.o. iz Zagreba Markom Sekušakom, direktorom Aquaterm d.o.o. iz Karlovca Robertom Pulezom i predsjednikom Uprave Kostak d.d. iz Krškog iz Slovenije Miljenkom Muha, sutra u Vrbovcu potpisati Ugovor o izgradnji i rekonstrukciji vodoopskrbnih cjevovoda i pripadnih objekata na vodoopskrbnom području Vrbovec.

Ugovor vrijedan 227.359.096,44 kn bez PDV-a potpisuje se u okviru više od 707 milijuna kuna vrijednog EU projekta „Regionalni vodoopskrbni sustav Zagrebačke županije – Zagreb Istok“.

Potpisivanju ugovora prisustvovat će i gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj, načelnik općine Dubrava Tomislav Okroša, načelnica općine Rakovec Brankica Benc, načelnik općine Farkaševac Dražen Draganić, načelnik općine Preseka Nikola Kožar i načelnica općine Gradec Ljubica Ambrušec.

Na vodoopskrbnom području Vrbovec radit će se na rekonstrukciji 9.250 m i izgradnji 222.826 m mreže, rekonstrukciji crpne stanice Lonja, izgradnji 5 crpnih stanica i 5 vodotornjeva te na izgradnji 4.624 kućna priključka.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime