U Vrbovcu potvrđena 2 nova slučaja

0
Komunalac add

U odnosu na podatke od jučer na području Zagrebačke županije oboljelo je 75 osoba. U Vrbovcu su potvrđena 2 nova slučaja. Podaci za ostale gradove i općine: 12 Samobor, 7 Sveta Nedelja, 4 Zaprešić, 8 Jastrebarsko, 7 Velika Gorica, 14 Ivanić-Grad, 3 Dugo Selo, 1 Sveti Ivan Zelina, općine –1 Brdovec, 1 Bistra, 1 Jakovlje, 1 Pušća, 4 Klinča Sela, 4 Pisarovina, 1 Križ, 2 Brckovljani, 1 Rugvica, 1 Gradec. Ozdravilo je 10 osoba.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do četvrtka, 11.3.2021. do 10:00 sati evidentirano je 20256 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječene su 19843 osobe, a 73 osobe su preminule. Trenutno je aktivno 340 slučajeva.

Samoizolacija je propisana učenicima šest razreda.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte  ovdje.

* Podaci za novooboljele odnose se na gradove i općine u kojima oboljeli imaju prebivalište.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime