U Vrbovcu otvoren biljar klub “Extreme”

0
Komunalac add

U Vrbovcu je jučer u podne otvoren Rock club Extreme, ujedno i istoimeni biljarski klub. U novootvorenom klubu nalazi se bar koji je, osim za osvježenje igrača biljara, otvoren za sve goste. Uz prostor za igranje biljara, u klubu se nalazi i dvorana u kojoj je postavljeno pet stolova za igranje stolnog tenisa. Ovdje će se održavati i rock koncerti za koje je postavljena pozornica. Za vrijeme održavanja koncerata micat će se stolovi za stolni tenis.

Predsjednik Biljarskog kluba Extreme Marinko Mravak naglašava da je Biljarski klub trenutno u procesu osnivanja – Za sada brojimo šest članova. Sjedište kluba nalazi se u prostorijama Rock cluba Extreme koji je otvoren za sve goste koji žele doći i popiti piće, a možda i zaigrati biljar. Unutar kluba imamo 3 profesionalna biljarska stola – kazao je Mravak.

Vlasnik Rock cluba Extreme Zlatko Novosel ističe da je najveća želja članova kluba što više promovirati biljar kao sport – Cilj nam je privući klince i sve ostale koji žele naučiti igrati biljar kako bismo do kraja godine mogli obogatiti naš klub s novim članovima – rekao je Novosel.

U ovom klubu gosti svakodnevno mogu uživati u rock glazbi, a planirani su i mnogobrojni koncerti. Na jučerašnjem otvorenju koncert je održala domaća grupa „Brzi Fast Project“. Rock club Extreme nalazi se u Zagrebačkoj 97, u sklopu robne kuće Novosel.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime