U Vrbovcu osnovana Gradska organizacija stranke „Stjepan Kožić – nezavisna lista“

0
Komunalac add

U Vrbovcu je osnovana Gradska organizacija stranke „Stjepan Kožić – nezavisna lista“. Za predsjednika vrbovečke organizacije ove stranke izabran je Ivica Prelog, za potpredsjednika Darko Nađ, dok će dužnost tajnika obnašati Valentin Crneković.

Predsjednik vrbovečke organizacije stranke „Stjepan Kožić – nezavisna lista“, Ivica Prelog na Osnivačkoj skupštini iznio je program rada istaknuvši nekoliko osnovnih smjernica. – Zalažemo se za ravnomjeran razvoj po mjesnim odborima na području Grada Vrbovca, izgradnju dječjih vrtića, razvoj gospodarstva i opg-ova poboljšanjem strukture i modernizacije lokalnih cesta te naravno participiranje u vlasti na sljedećim izborima– naveo je Prelog.

Stranka „Stjepan Kožić – nezavisna lista“ sada ima 14 gradskih i općinskih organizacija u Zagrebačkoj županiji. – Mi smo mlada stranka i nismo obojani niti jednom bojom. Surađivat ćemo sa svima koji će podržavati naš program te se nadam da ćemo se zajednički zalagati za dobrobit ovoga grada – zaključio je Ivica Prelog.

Osnivačkoj skupštini vrbovečke organizacije „Stjepan Kožić – nezavisna lista“ pristusvovali su i brojni predstavnici političkih stranaka koje djeluju na području Vrbovca i okolice. Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj istaknuo je dobru suradnju sa županom Zagrebačke županije Stjepanom Kožićem. – Do sada smo sa županom dobro surađivali na projektima za Grad Vrbovec te se nadam da ćemo takvu suradnju nastaviti i s ovom strankom.

Predstavnik HDZ-a Tomislav Okroša također je naglasio dobru suradnju sa županom te svim članovima novoosnovane gradske organizacije stranke zaželio uspješan rad. Na osnivačkoj skupštini je bio i predsjednik vrbovečkog HSU-a Franjo Simić, zatim predsjednik vrbovečke organizacije stranke BM 365 Tomislav Puđa, predsjednik HNS-a Vrbovec Ivica Strnščak, predsjednik vrbovečkih Reformista Dražen Sudinec, nezavisni vijećnici vrbovečkog Gradskog vijeća Hrvoje Herček i Darko Dananić te predstavnik Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a Valent Juršetić.

Podsjetimo, u lipnju ove godine župan Stjepan Kožić osnovao je novu stranku „Stjepan Kožić – nezavisna lista“. Program stranke temelji se na transformaciji gospodarstva korištenjem modernih tehnologija, poboljšanju kvalitete obrazovanja na svim razinama i borbi za bolji život hrvatskih seljaka i svih njihovih potrošača. Osim toga, zalažu se za ravnomjeran razvoj svih krajeva Hrvatske kroz fiskalnu decentralizaciju i prebacivanje veće odgovornosti na jedinice lokalne i regionalne samouprave zbog njihovog angažmana na terenu i činjenice da najbolje poznaju potrebe svojih stanovnika.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime