U Vrbovcu održan veteranski teniski turnir

0
Komunalac add

Veteranski “Veseli” turnir u organizaciji veterana TK “Vrbovec” odigran je proteklog četvrtka. Na turniru je sudjelovalo ukupno 16 natjecatelja koji su u dvije grupe igrali po sistemu svaki sa svakim. Na kraju tih mečeva najbolji iz skupina su igrali za prvo mjesto i naslov dok su ostali razigravali za ostale pozicije. Treće mjesto osvojili su Ivan Knapić i Mladen Mijošek.

U finalu su se sastali parovi Mario Skrasigna i Zdravko Mušak te Siniša Petrinović i Zlatko Farszky. U jako zanimljivom meču koji je na jedan trenutak prekinula kiša, boljim se pokazao par Petrinović/Farszky te je time osvojio prvo mjesto. Sve natjecatelje su došle podržati bolje polovice i nakon odigranog turnira nastavljeno je zajedničko druženje uz roštilj i kolače koje su pripremile žene tenisača.

Već ovog vikenda na terenima TK “Vrbovec” održavaju se turniri do 8, 9 i 10 godina. Prvi mečevi počinju u subotu, 17. lipnja u 10 sati. Istog dana muška juniorska momčad na domaćem terenu igra protiv TK Karlovac. Juniorke svoj susret igraju 18. ili 19.06. protiv TK Frankopan iz Ogulina, također na domaćem terenu. Seniorska momčad je saznala protivnika u doigravanju III. HEP međužupanijske lige Središte. To će biti TK Ivanić koji je u drugoj skupini osvojio 1.mjesto. Taj susret bi se trebao odigrati krajem sljedećeg tjedna kada se dogovore obje strane, poručuju iz Teniskog kluba Vrbovec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime