U Vrbovcu jedan novi slučaj

0
Komunalac add

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do utorka 4.5.2021. do 10:00 sati evidentirano je 27929 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječeno je 26068 osoba, a 73 osobe su preminule. Trenutno je aktivno 1788 slučajeva.

U odnosu na podatke od jučer oboljele su 23 osobe (gradovi –2 Samobor, 1 Sveta Nedelja, 1 Zaprešić, 2 Jastrebarsko, 5 Velika Gorica, 3 Dugo Selo, 1 Vrbovec, općine – 2 Jakovlje, 2 Stupnik, 1 Pisarovina, 1 Pokupsko, 1 Rugvica, 1 Dubrava), a ozdravile su 272 osobe.

Mjera samoizolacije izrečena je za 4 razredna odjela.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Također, produžuju se nužne epidemiološke mjere za Zagrebačku županiju koje su bile na snazi od 12. travnja. Više o tome saznajte ovdje.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

* Podaci za novooboljele odnose se na gradove i općine u kojima oboljeli imaju prebivalište.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime