U Vrbovcu 7 novih slučajeva

0
Komunalac add

U odnosu na podatke od jučer na području Zagrebačke županije oboljele su 132 osobe. U protekla 24 sata u Vrbovcu je potvrđeno sedam novih slučajeva. Podaci za ostale gradove i općine: 21 Samobor, 5 Sveta Nedelja, 9 Zaprešić, 9 Jastrebarsko, 33 Velika Gorica, 7 Ivanić-Gard, 8 Dugo Selo, 2 Sveti Ivan Zelina, općine – 8 Brdovec, 3 Bistra, 4 Pušća, 3 Klinča Sela, 2 Stupnik, 1 Pokupsko, 3 Križ, 2 Brckovljani, 3 Rugvica, 2 Farkaševac.  Ozdravilo je 75 osoba.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području naše županije od početka pandemije do srijede, 31. ožujka do 10:00 sati evidentirano je 21639 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječeno je 20735 osoba, a 73 osobe su preminule. Trenutno je aktivan 831 slučaj.

Mjera samoizolacije izrečena je učenicima 2 razreda.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

* Podaci za novooboljele odnose se na gradove i općine u kojima oboljeli imaju prebivalište.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime