U Vrbovcu 5 novih slučajeva

0
Komunalac add

U odnosu na podatke od jučer na području Zagrebačke županije oboljelo je 37 osoba. U Vrbovcu je u protekla 24 sata potvrđeno 5 novih slučajeva. Podaci za ostale gradove i općine: 3 Samobor, 1 Sveta Nedjelja, 4 Zaprešić, 3 Jastrebarsko, 6 Velika Gorica, 1 Ivanić-Grad, 3 Dugo Selo, općine – 1 Bistra, 1 Luka, 5 Pisarovina, 1 Kravarsko, 1 Pokupsko, 1 Rugvica, 1 Rakovec. Ozdravilo je 19 osoba.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do petka, 5.2.2021. do 10:00 sati evidentirana je 19271 osoba kojoj je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom, izliječene su 18703 osobe, a 62 osobe su preminule. Trenutno je aktivno 506 slučajeva.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Odluka o organizaciji nastave u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Zagrebačka županija je dostupna ovdje.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

* Podaci za novooboljele odnose se na gradove i općine u kojima oboljeli imaju prebivalište.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime