U Vrbovcu 4 nova slučaja

0
pixabay.com
Komunalac add

U odnosu na podatke od jučer na području Zagrebačke županije oboljelo je 127 osoba. U Vrbovcu su u protekla 24 sata potvrđena 4 nova slučaja. Podaci za ostale gradove i općine:  22 Samobor, 4 Sveta Nedelja, 21 Zaprešić, 9 Jastrebarsko, 30 Velika Gorica, 5 Ivanić-Grad, 9 Dugo Selo, 4 Sveti Ivan Zelina, općine – 4 Brdovec, 2 Bistra, 2 Jakovlje, 1 Luka, 2 Klinča Sela, 2 Stupnik, 1 Kloštar Ivanić, 1 Rugvica, 1 Dubrava, 3 Rakovec. Ozdravile su 2 osobe.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području naše županije od početka pandemije do petka, 26.3.2021. do 10:00 sati evidentirano je 21188 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječeno je 20348 osoba, a 73 osobe su preminule. Trenutno je aktivno 767 slučajeva.

U domu za starije i nemoćne sa samoborskog područja pozitivan je jedan korisnik. Epidemiološka obrada je u tijeku.

Mjera samoizolacije izrečena je učenicima 7 razreda.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

* Podaci za novooboljele odnose se na gradove i općine u kojima oboljeli imaju prebivalište.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime