U tijeku prijave za 10. izložbu bučinog ulja SZ Hrvatske

0
Foto: Pixabay
Komunalac add

U tijeku su prijave za 10. izložbu bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske i 3. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe-Jadran koju zajednički organiziraju Varaždinska, Zagrebačka te druge županije. Izložba će se održati 22. svibnja 2021. godine u Varaždinu, a svi zainteresirani izlagači iz Zagrebačke županije mogu se prijaviti za sudjelovanje do petka 12. ožujka 2021. godine.

Varaždinska županija domaćin je ove izložbe kojom se nastoji prezentirati i popularizirati bučino ulje. Također, izložbom se nastavlja sustavno i trajno podizanje svijesti kako proizvođača, tako i potrošača o važnosti zdrave prehrane i domaće proizvodnje.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane proizvođače s područja Zagrebačke županije da se prijave na 10. Izložbu bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske i 3. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe-Jadran. Javni poziv se nalazi ovdje, a prijavni obrazac za sudjelovanje na izložbi i ocjenjivanju bučinog ulja nalazi se ovdje.

Ispunjeni prijavni obrazac treba se dostaviti najkasnije do petka 12. ožujka 2021. godine u Zagrebačku županiju, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo na e-mail: m.bacanek@zagrebacka-zupanija.hr.

Prikupljanje uzoraka za ocjenjivanje održat će se u srijedu 24. ožujka 2021. godine od 9:00 do 13:00 sati u prostorijama Zagrebačke županije, odnosno Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, soba 33, Ulica grada Vukovara 72/V, Zagreb.

Dostavlja se 1×0,25 litara i 1×0,50 litara ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama za ocjenjivanje bučinog ulja, te 1 boca ulja s etiketom proizvođača ulja u svrhu izlaganja i degustacije na navedenoj Izložbi.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije na broj telefona: 01/6009-466.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime