U teškoj prometnoj nesreći smrtno stradao igrač NK Ban Jelačić Banovo

1
Komunalac add

Sinoć oko 20.25 sati u strašnoj prometnoj nesreći u Banovu smrtno je stradao igrač NK Ban Jelačić Banovo Ivan Colarić. U nesreći je ozlijeđen njegov suigrač Saša Uremović koji će danas biti pušten iz bolnice.

Tragedija se dogodila pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, kada je osobni automobil sletio s ceste.

Od svog igrača i prijatelja Ivana Colarića danas su se dirljivom objavom na Facebooku oprostili članovi njegovog nogometnog kluba:

“Jučer u večernjim satima naš klub zadesila je velika tragedija. U prometnoj nesreći u večernjim satima život je izgubio naš suigrač i veliki prijatelj Ivan Colarić.

Dragi naš Cole, nema tih riječi kojima bi opisali sve što si učinio za ovaj klub u ovih pet godina. Bila je velika čast igrati i veseliti se s tobom, tvoja vječna pozitiva unijela je toliko radosti u naš mali klub. Zauvijek ćeš živjeti u našim mislima i srcima, a tvojoj obitelji želimo puno snage u ovim teškim trenucima za sve nas. Počivao u miru Božjem”.

Ivan Colarić rođen je 29. travnja 1992. godine u Zagrebu. Prve nogometne korake
napravio je 2002. godine u Vrbovcu u kojem je prošao sve selekcije Nogometne škole Vrbovec do 2011. godine. Potom je igrao za Gaj od 2011. do 2012. godine. U Slobodi iz
Gradeca bio je od 2012. do 2015. godine.

Član Ban Jelačića iz Banova postao je 2015. godine, a posljednju utakmicu za Ban Jelačić odigrao je svih 90 minuta 18. studenog i sudjelovao u pobjedi svog kluba protiv Ostrne 4:3. Sportska obitelj Colarić iz Luke, iz koje potječu braća Josip, Domagoj i Kristijan,
koji su nogometaši Vrbovca, izgubila je sportaša u naponu snage koji je još dugo trebao tresti protivničke mreže jer je cijeli svoj život igrao na mjestu napadača.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime