U subotu besplatno klizanje

0
Komunalac add

U gradu traju pripreme za Advent u Vrbovcu koji počinje u subotu 30. studenog. Velika novost u programu je klizalište. Ulaz u klizalište plaćat će se 10 kuna, a najam klizaljki također 10 kuna. Poduzeće Gradski objekti Vrbovec d.o.o. brinut će o klizalištu, naplaćivati ulaz i iznajmljivanje klizaljki, a direktor Marko Belošević najavio je da će prvog dana Adventa u Vrbovcu klizanje biti besplatno za sve posjetitelje.

Na dan otvorenja Adventa (30. studenog) program počinje u 12 sati nastupom HKUD-a Petar Zrinski, ŽVS Lera te Limene glazbe i mažoretkinja. Zatim je organizirana plesna predstava „Frozen“ u izvedbi plesnog kluba „Lana“. Od 14 sati posjetitelje će zabavljati TS Zlatni vez, a u 18 sati je paljenje prve adventske svijeće ispred crkve Sv. Vida.

Na trgu je postavljen i veliki bor koji će krasiti naš grad tijekom blagdana. Bor je ove godine darovala obitelj Jakšić. Advent u Vrbovcu trajat će do 6. siječnja, a svakog dana pripremljen je raznovrstan program u suradnji s udrugama s našeg područja, školama, vrtićima, sportskim klubovima i ostalim sudionicima. Posjetitelje i ove godine očekuje bogata ponuda domaćih jela i pića.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime