U srpnju auto show u Vrbovcu

0
Komunalac add

Auto Klub Vrbovec organizira svoj prvi službeni auto show koji će se održati 18. srpnja 2020. godine na parkiralištu II. osnovne škole Vrbovec. Program počinje u 12 sati okupljanjem izlagača. Od 15:30 sati planirano je STYLE natjecanje. Nakon toga, od 16:30 sati slijedi Car Limbo, a od 17:30 sati dB natjecanje (ispuh/usis). Naknada za sva natjecanja iznosi 50 kuna, a ulaz za posjetitelje je besplatan.

U sklopu događanja planiran je i zabavni program koji počinje od 18:30 sati. Zainteresirani će se moći okušati u guranju automobila, povlačenju užeta i bacanju gume u dalj. Cijena svih igara iznosi 50 kuna. Također, za djecu će biti organiziran zabavni park.

Cijeli event bit će zabilježen objektivom fotografa Daynight Lensa. Noćni photo session održat će se od 20:30 sati, a sve slike s događanja bit će objavljene na službenoj stranici Auto Kluba Vrbovec.

Posjetitelji će moći uživati u bogatoj ponudi hrane i pića koju će pripremati PUB Cubismo. Za dobru atmosferu pobrinut će se voditelj Dino Tremens.

Pozivamo sve uzraste, od najmlađih do najstarijih da nam se pridruže na eventu. Svi koji dođu moći će vidjeti automobile koje nemaju priliku vidjeti na cesti. Ovaj događaj organiziramo u svrhu druženja, slikanja, promocije automoto svijeta i naravno dobre zabave. Stoga vjerujemo da će se svi koji dođu dobro provesti – poručuju članovi Auto Kluba Vrbovec.

Zainteresirani za sudjelovanje u izlaganju automobila prijaviti se mogu ispunjavanjem forme na linku najkasnije do 17. srpnja 2020. godine.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime