U školske klupe samo niži razredi i maturanti

0
Komunalac add

Drugo školsko polugodište počinje u ponedjeljak, 18. siječnja. Prema odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja učenici nižih razreda osnovne škole, od 1. do 4. razreda vraćaju se u školske klupe, kao i učenici četvrtih razreda srednjih škola zbog priprema za državnu maturu. Ostali će učenici za početak pratiti nastavu na daljinu.

U dogovoru s Gradom nastava u školi bit će organizirana prema smjernicama Ministarstva, znači niži razredi nastavu prate u školi, a viši razredi zasada prate nastavu na daljinu, dok se ne vidi razvoj situacije s pandemijom. Raspored nastave se neće mijenjati, učenici od 1. do 4. razreda na nastavu prvog tjedna kreću poslijepodne, a učenici od 5. do 8. razreda nastavu će pratiti prijepodne – rekao je ravnatelj Osnovne škole Krunoslava Kutena Žarko Popović te dodao da će se školski prijevoz odvijati prema ustaljenom rasporedu.

Učenici razredne nastave vraćaju se u školske klupe prema postojećem rasporedu, B smjena ujutro, A smjena popodne, a učenici od 5. do 8. razreda prate nastavu online, B smjena ujutro, A smjena popodne. Sve potrebne informacije učenici mogu dobiti od svojih razrednika – poručuju iz OŠ Marije Jurić Zagorke.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime