U punoj dvorani proslavljen 50. rođendan Dječjeg vrtića Vrbovec

0
Komunalac add

Večeras je u dvorani OŠ Marije Jurić Zagorke svečanom priredbom obilježeno 50 godina rada Dječjeg vrtića Vrbovec. Vrtićanci i njihove odgojiteljice pripremili su plesne i pjevačke točke te zaslužili simpatije brojne publike koja ih je nakon svake izvedene točke nagradila gromoglasnim pljeskom. Na samom početku priredbe prigodnim riječima obratila se ravnateljica Dječjeg vrtića Vrbovec Petra Prelog.

Veseli me što ste došli u tako velikom broju jer slavimo veliku i važnu obljetnicu, naših 50 godina rada. Ukoliko odemo u prošlost većina nas ovdje tada još nije bila rođena, no neke bake i djedovi, naši zaposlenici kao i naši umirovljenici se jako dobro sjećaju dvane 1974. godine kada smo imali samo jednu skupinu u jednom objektu i brojali ukupno 25 djece. Evo nas danas ovdje sa 16 skupina, na 4 lokacije u kojima brojimo 358 upisane djece. U naših 50 godina događalo se puno lijepih i manje lijepih stvari čemu smo svjedočili i ovaj tjedan, no evo nas ovdje svi stojimo čvrsto, ponosno, veseli smo, uzbuđeni te s nestrpljenjem čekamo pokazati što smo vam povodom toga pripremili – istaknula je Prelog.

Također, u svom je obraćanju zahvalila svima koji su nesebično svih ovih godina, a posebno ove, pomagali, bili susretljivi i doprinijeli radu vrtića.

Posebno zahvaljujem svim sadašnjim i bivšim djelatnicima vrtića koji su kroz sve ove godine nosili našu ustanovu i učinili ju prepoznatljivom u Vrbovcu i šire te što svih godina pridonose promicanju djelatnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Ponosna sam i sretna što stojim ovdje danas kao predstavnica našeg dječjeg vrtića. Želim se zahvaliti svim roditeljima koji su nam ukazali povjerenje, povjerivši nam odgoj i obrazovanje svoje djece. Vaša podrška, suradnja i razumijevanje ključni su za naš uspjeh. Kroz godine smo postali velika zajednica koja zajedno radi za dobrobit naše djece – dodala je.

Inače, 10. lipnja u Pučkom otvorenom učilištu Vrbovec održat će se promocija monografije „Pola stoljeća ljubavi, učenja i igre“ povodom 50. obljetnice rada Dječjeg vrtića Vrbovec s početkom u 18 sati. Također, u izlozima Narodne knjižnice Vrbovec postavljena je izložba Dječjeg vrtića Vrbovec povodom 50-te obljetnice.

U nastavku donosimo bogatu galeriju fotografija.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime