U prijateljskoj i fer utakmici pobjeda pripala Gaju protiv Lonje

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

LONJA – GAJ 1:2

VRBOVEC, Gradski stadion. Igralište s umjetnom travom. Gledatelja 30.

Sudac: Mihael Krvarić (Samoborec).

STRIJELCI: 1:0 Ivoš (27), 1:1Subić (61), 1:2 M. Gomerčić (72).

LONJA: Bagarić, B. Hren, Blažević, Barišić, Severec, J. Tandara, Ivoš, Beljan, Forgač, Simonović, Solarić. (još su igrali: Vešligaj, I. Tandara, Rimac, Burec, Gruden, G. Pavić, J. Pavić, Delija).

Trener: Igor Maksimović.

GAJ: Kosovec, F. Hren, Subić, F. Jaković, Grgoić, J. Gomerčić, Makek, B. Čerkez, S. Čerkez, Tomić, Mat. Benko,(još su igrali: Kuten, Mar. Benko, M. Gomerčić, K. Jaković).

Trener: Marijan Čokor.

Lonja i Gaj odigrali su noćnu utakmicu i jednom fer i korektnom pristupu, koja je više poslužila kondicijskom razlogu jer osvjetljenje ne omogućuje pravi pregled igre i pravovremenost izvođenja akcija. Obje momčadi koje se itekako dobro poznaju igrale su napadački nogomet, bez puno kalkulacija, pri čemu su težile pas igri i nadigravanju.

Prvo poluvrijeme proteklo je u boljoj igri Lonje koja je povela lijepim pogotkom kojeg je postigao Ivoš u 27. minuti s 18 m u lijevi donji kut Kosovca. U tom razdoblju Lonjičani vrše pritisak, bolje stoje na terenu i stvaraju još par šansi koje nisu iskoristili.

U nastavku je viđena izjednačena igra u kojoj su oba trenera Maksimović i Čokor dali svim pričuvnim igračima prigodu da zaigraju. Gaj je poravnao rezultat u 61. minuti jer je Subić iz blizine postigao zgoditak. Do preokreta Gajci su stigli u 72. minuti utakmice. Mišel Gomerčić je iz slobodnog udarca s 20 m velemajstorski preko živog zida neobranjivo pogodio u desne rašlje.

Na kraju je u pravoj prijateljskoj utakmici pobjeda,uz faktor sreće,pripala nogometašima Gaja protiv Lonje.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime