U planu uređenje modernog dječjeg igrališta

0
Komunalac add

Grad planira obnoviti dječje igralište u centru grada. U planu je postavljanje sedam novih modernih sprava za igru. Upravo bi brdo, koje je ovih dana osvanulo na igralištu, djeci trebalo pružiti najviše zabave. Na njemu se planira postaviti žičara s dva sjedala, tobogani, mreže za penjanje, a tijekom zimskih mjeseci poslužit će kao sanjkalište. U planu je postavljanje trampolina i ljuljački te novih antistres podloga i ograde oko igrališta za veću sigurnost djece.

Ukupna vrijednost investicije je 300 tisuća kuna. Grad je izradio projekt opremanja dječjeg igrališta kojeg će prijaviti na mjeru LAG-a Prigorje. – Na ovoj mjeri planiramo dobiti 250 tisuća kuna, a preostali iznos izdvojit ćemo iz gradske blagajne. U ovo igralište ulažemo zato što je to centralno igralište, na kojem se igra najveći broj djece, zato mislim da ono mora biti najbolje uređeno i reprezentativno – rekao je gradonačelnik Denis Kralj te istaknuo da Grad u ovoj godini planira urediti i igrališta u Jugu I i Jugu III te Brčevcu i Lovrečkoj Varoši.

Inače, u 2018. godini Grad je uložio u uređenje igrališta u Luki, Martinskoj Vesi, Celinama, Peskovcu, Lonjici i Banovu.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime