U petak primopredaja kuće u Sisku

0
Komunalac add

Završeni su radovi na kući obitelji Brlić, na potresom pogođenom području u Galdovu kraj Siska, čiju su gradnju donacijama financirali građani Vrbovca, Udruženje obrtnika, brojni poduzetnici i vatrogasci te Grad Vrbovec i Općine Brckovljani, Dubrava, Farkaševac, Gradec i Preseka.

Primopredaja kuće planira se u petak, 14. listopada u 10 sati.

Kuća obitelji Brlić prva je obnovljena kuća na sisačkom području. Još jednom zahvaljujem svima koji su pomogli u gradnji i svima koji su nas svojim donacijama potaknuli na ovu akciju. Hvala građanima, udruženju obrtnika, brojnim poduzetnicima koji su se uključili, Komunalcu, vatrogascima, srednjoj školi, mjesnim odborima i okolnim općinama koje su nam se priključile. Nakon dvije zime u kontejnerima Brlići i njihova brojna djeca napokon će imati čvrsti krov nad glavama – izjavio je gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj.

Na primopredaju kuće pozivamo sve donatore. Mi Vrbovčani možemo biti ponosni na ono što smo postigli i zato pozivamo sve koji su bili uključeni u obnovu na bilo koji način ili bilo kojim iznosom donacije da se uživo uvjere u dobar posao koji smo odradili i da svi zajedno podijelimo sreću obitelji Brlić. U petak u 8:30 sati iz Vrbovca za Galdovo kreće autobus. Sve zainteresirane molimo samo da svoj dolazak najave do srijede 12. listopada mailom na vrbovec@vrbovec.hr ili telefonom na 01/2799-900 kako bismo im osigurali mjesto u autobusu – poručuje gradonačelnik.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime