U Nerezine stižu prvi gosti

0
Komunalac add

Gradsko odmaralište u Nerezinama spremno je za prve goste, koji stižu već sutra. Škola plivanja sutra počinje za vrtićku djecu iz Vrbovca i Dubrave. U prvoj smjeni u Nerezinama će boraviti 50 gostiju, a nakon toga će odmaralište biti puno sve do kraja kolovoza mjeseca.

Osim školaraca iz Vrbovca, Dubrave, Farkaševca, Preseke i Rakovca, ove godine nam dolaze klinci iz Gradeca. Tu su sad već i standardne odbojkašice, članovi HKUD Petar Zrinski, mažoretkinje i limenjaci te građani, a po prvi puta nam dolaze i članice udruga žena u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Vrbovca – naveo je Marko Brelošević, direktor Gradskih objekata Vrbovec d.o.o.. Također je dodao kako će ove godine u vrbovečkom odmaralištu održati i školu hrvatskog jezika za djecu hrvatskog podrijetla iz Rumunjske.

Ove godine smo podignuli standard pa smo tako u gornjoj zgradi kupili nove krevete, madrace i jastuke, a u donjoj zgradi uredili kompletan prvi kat. Puno je još posla pred nama, a mi svima koji ljetujete u Nerezinama želimo dugo, toplo i odmorno ljeto – zaključio je na kraju.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime