U Nerezine stigli učenici OŠ Gradec, PŠ Haganj i PŠ Cugovec

0
Komunalac add

Protekle subote odrađena je nova smjena gostiju u Gradskom odmaralištu u Nerezinama. Školu plivanja uspješno su završili učenici OŠ Dubrava i PŠ Farkaševac koji su zajedno sa svojim učiteljicama i učiteljima kući ponijeli pregršt pozitivnih dojmova i novih prijateljstava.

Svoju desetodnevnu školu plivanja započeli su učenici OŠ Gradec, PŠ Haganj i PŠ Cugovec, njih 60 u pratnji svojih učiteljica. Oni su ujedno i posljednji polaznici škole plivanja za ovu sezonu.

Vrijeme u Nerezinama je, u odnosu na ostatak države, lijepo i sunčano te je kao takvo idealno za aktivnosti vezane uz more. Osim učenika, na svoje godišnje odmore došli su i građani Vrbovca koji su, prema povratnim informacijama, veoma zadovoljni uslugom i smještajem. Svoju ljetnu pratičnu nastavu za smjer kuhar i konobar provode učenice SŠ Vrbovec, koje svakim danom sve više stječu potrebno iskustvo i napreduju u svom radu. Sezona još nije gotova, pa nam nakon osnovnoškolaca na odmor dolaze vrbovečke udruge, Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec, HKUD Petar Zrinski te članovi Turističke zajednice Grada Vrbovca koji svojim društvom i nastupima uvijek razvesele kako odmaralište, tako i lokalno stanovništvo – poručuje direktor tvrtke Gradski objekti Vrbovec Marko Dubravec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime