U Nerezine idu i učenici OŠ Gradec

0
Komunalac add

Poznat je raspored smjena za Školu plivanja u Nerezinama za sezonu 2019.
godine. Djeca će u Gradskom odmaralištu Nerezine boraviti u sljedećim terminima:

  • 22.06. – 02.07. vrtići Vrbovec i Dubrava
  • 02.07. – 12.07. I. OŠ Vrbovec (bez Preseke i Rakovca)
  • 12.07. – 22.07. II. OŠ Vrbovec (bez Lonjice)
  • 22.07. – 01.08. OŠ Gradec, PŠ Preseka, PŠ Rakovec
  • 01.08. – 11.08. OŠ Dubrava, PŠ Lonjica

Novost je da će od ove sezone u Nerezinama boraviti i učenici Osnovne škole Gradec. Uz njih, ranije su već stigle prijave za učenike učenika iz I. i II. OŠ Vrbovec te OŠ Dubrava. Do sada je prijavljeno ukupno 228 učenika, a čekaju se još prijave iz vrtića.

Podsjetimo, građevinski radovi u Donjem odmaralištu su pri kraju, što znači da sada na prvom katu dvije sobe imaju vlastite kupaonice, a dva puta po dvije sobe dijele kupaonice. Zamijenjeni su podovi te sva vrata, svaka soba ima klimu, a riješeni su i problemi vodovodnog sustava, odvodnje i struje. Do početka nove sezone ljetovanja planirana je još zamjena dijela kreveta u Gornjem odmaralištu i svih madraca, kao i postavljanje spremnika za vodu u gornjoj zgradi.

Podsjetimo, cijena desetodnevne škole plivanja je ukupno dvije tisuće kuna, ali s obzirom da su za djecu polaznike škole plivanja Grad Vrbovec i okolne općine osigurali subvenciju koja iznosi 50 posto cijene, polaznici na kraju plaćaju tisuću kuna. U ovu ponudu uključeni su puni pansion i prijevoz.

Ljetovanje za djecu predškolske dobi (puni pansion i prijevoz) košta 1.700,00 kuna, dok je cijena za odrasle 2.100,00 kuna. I ove godine u ponudi je obiteljski popust – drugo dijete 75 posto cijene, a treće i svako sljedeće 50 posto cijene ljetovanja. Sve informacije o novoj sezoni ljetovanja u Nerezinama možete dobiti na e-mail adresi gradski.objekti@vrbovec.hr ili na broj mobitela 098/1612-188.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime