U Maču četvrti poraz Vrbovca u nizu

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 18. KOLO 3. NL CENTAR

GAJ MAČE – VRBOVEC 3:2

MAČE, Igralište NK Gaj. Gledatelja 200.

Sutkinja: Ana Kederov.

Pomoćnici:Dominik Jurčec i Marko Rašić (svi iz Zagreba).

Delegat: Božidar Jureković (Zagreb).

STRIJELCI: 0:1 J. Colarić (21), 1:1 Haramustek (58), 2:1 Šaban (62), 3:1 Cvrtila (74), 3:2 J. Colarić (82).

GAJ MAČE: Tor, Deak, (od 65. Sedak), Brlečić (od 90. Josipović), Postonjski, Haramustek, Cvrtila, Baneković, (od 46. Sambol), Mazalović, Krpanec, Tepšić, (od 46. Šaban), Pranjić, (od 46. Vukadin).

Trener: Marijan Glavica.

VRBOVEC: Kralj, Videc, (od 59. Varga), K. Colarić, Jantoljak, Trošić, Ćosić, Škaro,  Bubnjar,J. Colarić, Martinović, Babić (od 54. Gašpar).

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Tomislav Haramustek.

Vrbovec je na gostovanju u Maču nastupio u vidno oslabljenom izdanju pa se još uvijek čeka da u proljetnom dijelu zaigra u najjačem sastavu. Stoga su na klupi Vrbovca u pričuvnom sastavu bili kadeti i juniori. Prvo poluvrijeme proteklo je u dopadljivoj igri u kojoj je momčad Gaja iskazivala napadačke ambicije dok se Vrbovec disciplinirano i taktički vrlo dobro branio i parirao domaćim napadima. Gosti su opasno prijetili iz kontranapada i čekali svoje prigode za pogodak. Vrbovec je poveo u 21. minuti pogotkom kojeg je postigao Josip Colarić pa je prvo poluvrijeme završilo minimalnim vodstvom gostiju.

U nastavku domaćin je izvršio tri izmjene koje su donijele prevagu i promjenu na terenu i u rezultatu. S druge strane Vrbovec se više nije mogao ravnopravno nositi s domaćim sastavom. Najprije je Tomislav Haramustek izjednačio u 58. minuti. Preokret je donio 4. minute kasnije iskusni Martin Šaban koji je zatresao gostujuću mrežu u 62. minuti. DinoCvrtila je u 74. minuti postigao i treći pogodak za domaćina pa se sve činilo da je utakmica riješena. No, Josip Colarić je u 82. minuti po drugi puta svladao vratara Janka Mislava Tora pa je utakmica ušla u neizvjesnu završnicu. Na kraju su domaćini uspjeli sačuvati minimalno vodstvo te zasluženo osvojiti sva tri boda.

Sutkinja Ana Kederov je dodijelila tri žuta kartona i to samo domaćim igračima Tomislavu Haramusteku, Tomislavu Mazaloviću i Martinu Šabanu. U 20. kolu Vrbovčani gostuju u Petrinji gdje ih dočekuje domaća Mladost. To će biti derbi začelja jer i Mladost i Vrbovec na svom saldu imaju po 17 bodova s time da Mladost ima utakmicu manje.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime