U Lonji zadovoljni s postignutim rezultatima u 2020. godini

0
Komunalac add

NK Lonja održala je izvještajnu skupštinu u klupskim prostorijama na kojoj su bila nazočna 22 skupštinara. Jednoglasno su prihvaćena izvješću o radu i financijsko izvješće za 2020. godinu te plan rada i financijski plan za 2022. godinu.

Predsjednik Ivan Kralj je prigodom prezentiranja izvješća o radu u 2020. godini istaknuo da su, unatoč godini u kojoj je vladala pandemija koronavirusa, zadovoljni s postignutim rezultatima na sportskom i drugom planu. – U prošloj godini u ligaškom natjecanju natjecali su se pioniri, juniori, seniori i veterani. Seniori su sezonu 2019./20. završili na 3. mjestu u I. ŽNL Istok. Iako je u jesenskom dijelu bilo „igračkih problema“ uspjeli smo to zajedničkim radom prebroditi, povratili smo dio domaćih igrača i pod trenerskom palicom Filipa Oroza jesenski dio 2020. u I. ŽNL Istok završili na diobi drugog i trećeg mjesta, s 3 boda manje od jesenskog prvaka Kloštra. U klubu su izvršeni radovi na obnovi klupskih prostorija i svlačionica od promjene stolarije, električnih instalacija, uređenja okoliša, postavljanja ograde pa do započetih građevinskih radova na izgradnji tribina. Sve su to radili sami članovi kluba, uz potporu gradskih vlasti, gradonačelnika Denisa Kralja i sponzora – rekao je Kralj.

Na skupštini razrješnice su jednoglasno dobili Matija Delija i Toni Pavlek kojima se predsjednik Kralj zahvalio na dosadašnjem radu, a za nove članove Upravnog odbora izabrani su Mario Mihek i Dalibor Branjušić. Od seniorskog dresa oprostili su se dugogodišnji kapetan Ivica Salopek i trener/igrač Filip Oroz, koji su svaki na svoj način ostavili dubokog traga u povijesti kluba. Predsjednik Kralj je u ime Lonje darovao prigodne poklone i zahvalio se Salopeku i Orozu za sve što učinili u proteklim godinama igrajući za klub.

Sve u svemu Lonja je u pandemijskoj godini postigla zavidne sportske rezultate, financijski se stabilizirala, pokrenula aktivnosti uređenja sportskih objekata, inicirala procese izgradnje sportske dvorane u okviru kompleksa nogometnog igrališta, pa pred Lonjom i dalje predstoji uspješno razdoblje. Na kraju podsjetimo da je ovogodišnji laureat za dobivanje Godišnje nagrade grada Vrbovca bivši igrač, trener, sportski djelatnik i klupska legenda Franjo Poturiček Frenki, koji je posvetio život sportskom razvoju Lonje još iz 1960-tih godina kojoj je vjeran i aktivan do današnjih dana.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime