U juniorskom finalu kupa Vrbovec pobijedio Rakovec 5 : 0

0
Komunalac add

FINALE KUPA JUNIORA NOGOMETNOG SREDIŠTA VRBOVEC

VRBOVEC – RAKOVEC 5 : 0

VRBOVEC, Gradski stadion. Bez gledatelja.

Sudac: Bojan Čerkez (Vrbovec). Pomoćnice: Helena Blažic (Bolč) i Kristina Vitez (Vrbovec).

Delegat: Dobroslav Planinić (Nova Kapela).

STRIJELCI: 1:0 Jurić (7), 2:0 F. Fugaj (13), 3:0 F. Fugaj (63), 4:0 Hercig (65), 5:0 Božić (89).

VRBOVEC: Pratljačić, M. Fugaj, Jurić, (od 76. Herendić), F. Fugaj, Bubnjar, (od 69. Božić), Kliček, (od 69. Topalovć), B. Škaro, (od (76. Plantak), Gašparec, (od 46. Hercig), Colarić, (od 76. Blažević), K. Škaro, Jurinjak.

Trener: Željko Majcen.

RAKOVEC: Todorović, Valdec, (od 46. Hršak),Madžar, Novoselec, Jozić, (od 46. Severec), M. Jaić, (od 67. Juko), Radotović, D. Pavlović, (od 67. Sokolić), Štefinovec, Očić, (od 76. Palinić). V. Pavlović.

Trener: Željko Radotović.

IGRAČ UTAKMICE: Fabijan Fugaj.

Nakon početnog ispitivanja snaga juniori Vrbovca poveli su u 7. minuti jer je Jurić na asistenciju Fabijana Fugaja glavom pogodio mrežu Rakovca. Početnu smušenost rakovečke obrane iskoristio je Fabijan Fugaj u 13. minuti koji je iskosa s lijeve strane s 14 m svladao vratara Todorovića. Imali su potom juniori Rakovca svoje prigode, ali ih Štefinovec i Jozić nisu iskoristili.

Utakmicu je definitivno prelomio Fabijan Fugaj u 63. minuti koji je odbijenu u loptu pospremio u gostujuća vrata. Vodstvo domaćina je ubrzo potom u 65. minuti povećao pogotkom Hercig. U samom finišu utakmice Božić je zabio gol za konačnu pobjedu Vrbovca 5:0.

Juniori Vrbovca su sasvim zasluženo osvojili kup Nogometnog središta Vrbovec jer su imali inicijativu, u jednoj lijepoj, dopadljivoj i borbenoj utakmici, u kojoj su i juniori Rakovca prema prikazanoj igri zaslužili postići pokoji zgoditak. Sudačka trojka na čelu s Bojanom Čerkezom je odsudila utakmicu na visokoj kvalitetnoj razini.

Predsjednik NS Vrbovec Antonio Badrov i potpredsjednik Mato Jelić podijelili su medalje i pehare igračima, trenerima i službenim predstavnicima Vrbovca i Rakovca.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime