U Hagnju izgorjela kuća udomiteljske obitelji

0
Komunalac add

U Hagnju je noćas izgorjela kuća obitelji Dragutina i Dragice Breger. Dojava o požaru stigla je oko 2 sata u noći, a požar je kako se čini izbio na katu kuće. Materijalna šteta je velika, ali na sreću nitko od ukućana nije ozlijeđen, iako je u trenutku izbijanja požara u ovoj udomiteljskoj obitelji uz bračni par Breger bilo i četvero štićenika od 50 do 27 godina.

Na požarište su vrlo brzo stigla lokalna vatrogasna društva, prvo DVD Haganj, a onda i vatrogasci iz DVD-a Gradec, Cugovec i Vrbovec. – Velika je ovo tragedija za našu obitelj. Kažu nam da je požar izbio na tavanu, a da su uzrok električne instalacije – rekao nam je vidno potreseni Dragutin Breger. Uzrok požara službeno će biti poznat nakon istrage.

Obitelj Breger danas su posjetili i predstavnici Općine Gradec, predvođeni načelnicom Ljubicom Ambrušec te predstavnici vrbovečkog Centra za socijalnu skrb i Crveni križ Vrbovec. U Općini Gradec danas će se sastati i posebno povjerenstvo koje će odlučiti na koji način će općina pomoći.

Četvero štićenika zbrinuto je u drugim udomiteljskim obiteljima, a pomoć za obitelj Breger prikuplja se i putem donacija na račun broj HR5723600003118450016 uz naznaku „Za donaciju“. Korisnik računa je Dario Breger.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime