U Gradecu održan Plenum 2. ŽNL Istok

0
Komunalac add

Gradečka Sloboda bila je domaćin Plenuma klubova 2. ŽNL Istok na kojem su bili nazočni predstavnici sljedećih klubova: Croatije iz Nove Kapele, Farkaša iz Farkaševca, Graničara iz Tučenika, Ostrne, Slobode i Žabnice. Odsutni su bili predstavnici iz Donje Zeline, Mladosti iz Brezina, Mladosti iz Obedišća i Zvekovca. Plenum klubova održan je pod predsjedanjem Željka Mihalja na kojem su bili još nazočni predsjednik Nogometnog središta Vrbovec, Antonio Badrov, povjerenik za natjecanje Dalibor Meić, povjerenik za suđenje Dejan Budić i Tomislav Višević zadužen za poslove licenciranja. Ispred NS Vrbovec pozdravni govor je održao Antonio Badrov, a ispred domaćina predsjednik Slobode Neven Salaj.

U izlaganjima je naglašeno da je u prošlom prvenstvu natjecanje proteklo bez repova i da je prvo mjesto zasluženo osvojio Brcko iz Brckovljana koji se plasirao u 1. ŽNL Istok. U predstojećoj sezoni u 2. ŽNL Istok će se natjecati 10 klubova u kojem se nalazi i Ostrna koja je ljetos ispala iz prvoligaškog društva. Prema propozicijama natjecanja prvak 2. ŽNL Istok može se plasirati u viši rang, ako ispunjava potrebne kriterije i ako ima u narednom prvenstvu barem jednu kategoriju mladeži u natjecanju.

Prvenstvo će startati 4. rujna i igrat će se dvokružno. U borbi za naslov prvaka spominju se Croatia, Graničar, Sloboda i Ostrna, a hoće li se još netko od drugih klubova uključiti u borbu za naslov ubrzo će se saznati. U 1. kolu sastaju se: Ostrna – Zvekovac, Sloboda – Graničar, Žabnica – Croatia, Farkaš – Donja Zelina i Mladost (O) – Mladost (B). Po završetku sjednice članovi Slobode su pripremili domjenak za sve nazočne predstavnike i goste plenuma.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime