U finalu kupa NS Vrbovec igraju Rakovec i Gaj

0
Komunalac add

Ovogodišnje finale kupa Nogometnog središta Vrbovec odigrati će se 15. lipnja na Gradskom stadionu između branitelja kupa Rakovca i prošlogodišnjeg finalista Gaja s početkom u 18,00 sati. Taj se dan ujedno slavi i kao Dan grada Vrbovca i Dan župe sv. Vida Mučenika Vrbovec.

Branitelj kupa Rakovec je u ovogodišnjem kup natjecanju 13. svibnja kao gost pobijedio Žabnicu 1:0, a poslije je 27. svibnja na svojem terenu u regularnom dijelu protiv Lonje odigrao 0:0. Potom su Rakovčani boljim izvođenjem jedanaesteraca izbacili Lonjičane rezultatom 9:8 i plasirali se u finale. Gaj je do finala ostvario dvije pobjede. Najprije je kao gost 13. svibnja u Dubravi pobijedio rezultatom 3:1. Nakon toga je kao domaćin 25. svibnja ostvario trijumf protiv favorita petoligaša Strmca 3:1, kojeg je po drugi puta za redom izbacio iz kup natjecanja.

U finalu su se tako po drugi puta za redom našli stari znanci Rakovec i Gaj koji se itekako dobro poznaju i između kojih zapravo nema nikakvih tajni. Stoga se u finalu očekuje borbena, kvalitetna i atraktivna utakmica dostojna finala kupa NS Vrbovec.

Prošlogodišnje finale odigrano je 14. kolovoza 2020. godine u Rakovcu između Rakovca i Gaja u kojem je domaćin zgoditkom Jure Stojanovića iz kaznenog udarca u 70. minuti pobijedio 1:0 i osvojio kup.

Kao predigra seniorskom finalu igra se finale pionira između Vrbovca i Dubrave s početkom u 16,00 sati. Juniorsko finale također se igra na Gradskom stadionu Vrbovec 19. lipnja između Vrbovca i Rakovca s početkom u 18,00 sati.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime