U DVD-u Luka nabavljene odore za članice društva

0
Komunalac add

DVD Luka se u 2023. godini javio na natječaj Zagrebačke županije povezan s financiranjem vatrogasnih projekata. Realizaciju projekta „Kupnja vatrogasne opreme“ Zagrebačka županija je potpomogla sa 2.747 eura. Pribavljena financijska sredstva su utrošena na kupnju radnih odijela za članice DVD-a Luka. To je bila hvalevrijedna akcija jer vatrogaskinje godinama aktivno i angažirano sudjeluju u radu DVD-a Luka, a do sada nisu imale odgovarajuće odore. Na kupnju radnih odijela bilo je utrošeno 1.833 eura. To je ujedno svijetli primjer, kako vatrogasci poštuju i cijene djelovanje svojih članica, koje nesebično i požrtvovno sudjeluju u mnogim akcijama i doprinose ugledu i dignitetu DVD-a Luka.

Kako se ukazala potreba za izolacijskim aparatima, DVD Luka je odlučio krenuti u nabavku istih. Lučani su tako nabavili dva izolacijska aparata za zaštitu dišnih organa na koje su utrošena sredstva Zagrebačke županije u iznosi od 914 eura, a u kupnju je potpomogao i Grad Vrbovec sa 663,61 eura. U kupnji je sudjelovao i DVD Luka sa svojim sredstvima te je za dva izolacijska aparata potrošeno 3.050 eura.

Članovi DVD-a Luka se zahvaljuju na doznačenim financijskim sredstvima Zagrebačkoj županiji i Gradu Vrbovcu te se nadaju daljnjoj uspješnoj suradnji u cilju poboljšanja vatrogasne zaštite na vrbovečkom području.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime