U Dubravi održana svečana primopredaja prostorija Kulturnog centra

0
Komunalac add

Načelnik Općine Dubrava i saborski zastupnik Tomislav Okroša danas je predstavnicima udruga s područja općine uručio ključeve prostorija u Kulturnom centru koje će moći koristiti za svoje aktivnosti. Primopredaji su prisustvovali predstavnici šest udruga: Češke besede Zagrebačke županije, Udruge žena općine Dubrava, Udruge žena liječenih od raka dojke Sveta Margareta, Bloka umirovljenika Dubrava, Sportske zajednice općine Dubrava te Kulturne udruge Sveti Martin.

Drago mi je da smo se okupili danas ispred našeg novootvorenog Kulturnog centra. Otvoren je prošle godine na Dan općine Dubrava i Župe Svete Margarete, a dočekali smo i taj dan da svečano uručimo ključeve prostorija našim udrugama. Kulturni centar je vrijedna investicija financirana većinom iz EU fondova, a na korist ne samo nama već i svim generacijama koje dolaze iza nas. Ovdje se održava i mala škola, za što smo dobili suglasnost ministarstva, općinska vijeća, a nadam se i kino projekcije – rekao je načelnik Tomislav Okroša.

Predstavnici udruga također su izrazili zadovoljstvo. Predsjednica Udruge žena općine Dubrava Mirela Videc naglasila je da će im ovaj prostor poslužiti za kreativne radionice, edukacije, sastanke i probe folklora, a za probe pjevačkog i sviračkog sastava svoju će prostoriju koristiti i članovi Češke Besede Zagrebačke županije, poručio je tako predsjednik udruge Darko Dragija.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime