U Dječji vrtić “DIN-DON” Gradec upisuje se 82 djece

0
Komunalac add

U tijeku su upisi u dječji vrtić „DIN-DON“ Gradec koji će trajati do kraja ovog tjedna. U vrtić će biti upisano ukupno 82 djece, a s radom bi trebao krenuti početkom travnja. Inače, vrtić kapaciteta stotinjak djece raspoređenih u četiri vrtićke jedince smješten je u centru Gradeca, pored zgrade Općine.

Načelnica Općine Gradec Ljubica Ambrušec ističe da će se upisati zaista veliki broj djece što ju, kako kaže, iznimno raduje. – Jučer smo krenuli s upisom djece u naš vrtić. Stigao je i taj dan da razveselimo mališane i njihove roditelje. Krenuli smo s idejom vrtića kako bi naše mlade ljude mogli zadržati na ruralnom području, za što je vrtić neophodan. Imamo zaista puno djece te već sada razmišljamo kako ćemo se skoro popesti na brojku sto, a obzirom da nam vrtić slovi do brojke sto, svakako ćemo morati ići u razvoj – naglasila je načelnica.

Također, napominje kako bi sljedeći ponedjeljak trebali završiti s upisom djece, a u ovom tjednu raspisati i natječaj za odgajatelje te cijelo tehničko osoblje. – Predviđeni datum za  početak rada vrtića je 6. travnja. Nadam se da će to tako i biti, ali sve zavisi od naših državnih institucija – rekla je Ambrušec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime