U Dječji vrtić Vrbovec stiglo 118 zahtjeva za upis

0
Komunalac add

U Dječjem vrtiću Vrbovec jučer se sastalo Povjerenstvo za prijem djece u vrtić, koje je razmatralo pristigle zahtjeve za upis u pedagošku godinu 2018./2019. Ukupno je pristiglo 118 zahtjeva, od toga je 7 s nepotpunom dokumentacijom, a od 111 preostalih 8 je za vrtić, dok je čak 103 zahtjeva za jaslice.

 

Ravnateljica Dječjeg vrtića Vrbovec Željka Šimanović naglasila je kako će Povjerenstvo sada napisati izvješće za Upravno vijeće vrtića, koje će donijeti konačnu odluku o upisu, odnosno listu upisane djece i listu čekanja.
Konačna lista trebala bi biti objavljena do 15. lipnja. Nakon konačnih rezultata bit će organiziran roditeljski sastanak s roditeljima upisane djece, ali i pojedinačni razgovori s roditeljima i djecom. Nova pedagoška godina počinje 1. rujna. – Uz mlađu jasličku skupinu, ove je godine najviše zahtjeva stiglo za djecu u dobi od 2 i pol do 3 i pol godine pa ćemo pokušati na neki način oformiti mlađu vrtićku skupinu kako bismo mogli upisati što više djece – zaključila je Šimanović.

Inače, u Dječjem vrtiću Vrbovec nedavno je započela energetska obnova zgrade vrtića. U tijeku su zapravo pripreme pred ozbiljnije građevinske zahvate. Vrijednost projekta iznosi milijun i 600 tisuća kuna, a većina sredstava osigurana je kroz Fond za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini te kroz Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Zbog spomenutih radova, najavljene su i velike promjene u organizaciji rada samog vrtića. Ravnateljica je zbog toga sve roditelje zamolila za strpljenje, jer će se djeca iz dana u dan seliti unutar vrtića i u izdvojene objekte.

(A.B.)

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime