U Brčevcu i Graberšćaku štete na kućama

0
Komunalac add

Nevrijeme koje je sinoć zahvatilo i naše područje uzrokovalo je materijalnu štetu na dvije kuće i to u Brčevcu i Graberšćaku. U Dudnjaku je vjetar dignuo krov na kući Dragutina Blageca.

Došlo je nevrijeme i jednostavno mi otpuhalo krov kao da je od kartona. Kiša mi je padala u kuću, bilo je jednostavno nevjerojatno jer se sve dogodilo u roku pet minuta – rekao nam je Dragutin Blegec.

Na pitanje da li će moći sam sanirati štetu, rekao nam je da se nada kako će uz pomoć ljudi ipak uspjeti popraviti krov.

U Graberšćaku je palo stablo na krov kuće Dragutina Vaclaveka.

Šteta je velika. Drvo je palo i razbilo mi krov. Evo vidite, cijeli krov mi je uništen. Nisam bio ovdje kada se to dogodilo, ali odmah su mi javili da dođem jer puše jak vjetar i da mi je stablo palo na kuću – izjavio je.

Na teren smo došli jutros čim smo čuli za štete. Imamo dva krova koja su oštećena, u Brčevcu je krov odletio, a u Graberšćaku je stablo palo na krovište jedne kuće. Grad će naravno ljudima pomoći u ovoj situaciji, kao što pomažemo i kada su požari ili druge nepogode. Naravno da ćemo dio sredstava izdvojiti da se ti krovovi saniraju – pojasnio je gradonačelnik Denis Kralj.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime