U Banovu juniori Vrbovca bolji od seniora Bana Jelačića

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

BAN JELAČIĆ – VRBOVEC (JUNIORI)  1 : 5

BANOVO, Igralište NK Ban Jelačić. Gledatelja 30.

Sutkinja: Kristina Vitez (Vojakovac).

STRIJELCI: 0:1 Huzjak (32), 1:1 Maksimović (46), 1:2 Škaro (55), 1:3 Puhin (61), 1:4 Puhin (78), 1:5 Fugaj (84).

BAN JELAČIĆ: D. Uremović, Mikulić, A. Hren, D. Tarandek, Z. Tarandek, A. Jurić, Martinjak, Škrinjar, S. Uremović, Juričić, Franjić.Još su igrali: Kramar, Petrak, Pušić, Aračić, Maksimović.

Trener: Mario Švigir.

VRBOVEC (JUNIORI): Lukić, Horvat, Sesvečan, Varga, F. Hren, Nemet, Huzjak, S. Klišanić, Matejak, D. Klišanić, Matleković.Još su igrali: Jurinjak, Hosni, Škaro, Kosovec, Pratljačić, Novosel, Puhin, Božić, M. Jurić, Fugaj, Blažević, Topalović, Pajur, Kuzmek.

Trener: Željko Jedvaj.

Ban Jelačić je imao jalovu inicijativu u prvom poluvremenu dok su juniori Vrbovca tražili svoje šanse iz brzih kontranapada. U 10. minuti velika domaća prigoda, ali je Saša Uremović s 7 m loše pogodio loptu glavom koja je završila pored lijeve vratnice. Udarac Juričića s 14 m u 19. minuti izvrsno je obranio Lukić. U 28. minuti zaprijetio je Škrinjar s 11 m, ali je njegov šut završio u bloku. Uslijedila je kazna za domaće promašaje u 32. minuti. Sesvečan je probio po lijevom boku i vratio povratnu loptu koju je Huzjak snažim šutom s 14 m smjestio u gornji lijevi kut za vodstvo juniora. Lijepa domaća akcija po lijevoj strani u 43. minuti u kojoj Škrinjar pronalazi Sašu Uremovića na 7 m, ali je lopta završila pored desne vratnice.

Na početku drugog poluvremena, Maksimović je u 46. minuti s 10 m preciznim udarcem poravnao rezultat. Potom mladi Vrbovčani preuzimaju laganu inicijativu i ponovo preokreću rezultat na svoju stranu u 55. minuti jer je Škaro postigao lijepi zgoditak s 20 m. Brzi Puhin je u 61. minuti probio po desnoj strani i potom s 10 m zabio gol za povećanje gostujućeg vodstva. Ponovo je Puhin na sceni u 78. minuti kada je lobom pogodio loptu i po drugi puta zatresao domaću mrežu. Prodor Puhina u 84. minuti po desnoj strani i asistencija Fugaju koji s 10 m zabija i peti zgoditak. Imali su i domaćini svoje šanse, ali je očito da igrači još uvijek nisu poravnali svoje nišanske sprave.

Vrbovečki juniori su kažnjavali pogreške Banovčana te boljom i kvalitetnijom igrom, posebice u drugom poluvremenu, ostvarili zasluženu pobjedu 5:1. Kod gostiju istakli su se svojom igrom dvostruki strijelac Puhin, Škaro, Božić i Huzjak.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime