Tvrtka dm poziva osnovne škole da se uključe u eko akciju Zeleni korak

0
Komunalac add

Lanac drogerija dm poziva sve osnovne škole u Hrvatskoj da se uključe u eko akciju Zeleni korak. Prijave na devetu akciju prikupljanja starog papira za recikliranje, otvorene su do 9. ožujka. Deset najuspješnijih škola osvojit će nagradu u vrijednosti od 10.000 kuna, a ove godine dm je uveo i dvije nove kategorije s nagradom od 3.500 kuna.

U dm-ovoj akciji prikupljanja starog papira za recikliranje do sada je spašeno više od 46.500 stabala. -Maleni ekolozi koji, uz pomoć svojih roditelja, učitelja i ravnatelja, svake godine marljivo prikupljaju stari papir za recikliranje velika su nam inspiracija i posebno nas raduje što nam se svake godine pridruži sve veći broj škola i učenika- istaknuo je Ivan Horvat, menadžer marketinga i PR-a u dm-u.

Osim škola koje prikupe ukupno najviše papira po broju učenika dm će ove godine za „Prvi zeleni korak“ nagraditi školu koja prošle godine nije sudjelovala u akciji, a koja je prikupila najviše staroga papira u odnosu na druge škole prema istom kriteriju. Novost je i kategorija „Najveći zeleni korak“ u kojoj će biti nagrađena škola koja ostvari najveći rast u odnosu na količinu papira koju je prikupila prošle godine, također prema kriteriju broja učenika.

Detalje o prijavama na eko akciju Zeleni korak potražite na dm-ovoj internetskoj stranici.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime