Turnir u odbojci na pijesku povodom “Kaj su jeli naši stari”

0
Komunalac add

Ženski odbojkaški klub Vrbovec proteklog je vikenda, povodom manifestacije „Kaj su jeli naši stari“, organizirao turnir u odbojci na pijesku koji je održan na obnovljenom igralištu u centru grada. Na turniru su prvog dana igrali mješoviti parovi. Nastupilo je ukupno sedamnaest ekipa. Drugog dana odigran je turnir trojki za djevojčice 2008. godište i mlađe. Natjecale su se tri ekipe.

U subotu, 27. kolovoza odigran je turnir mješovitih parova. U utakmici za treće mjesto borile su se ekipe LP (M. KRZNAR – L. ŠKARO) i VIVA (I. BARILAR – V. GUBIJAN). Bolji rezultat ostvarila je ekipa VIVA i tako osvojila brončane medalje. Utakmicu za prvo mjesto odigrale su ekipe VALOVI (I. MOŠMONDOR – A. GROŠEVIĆ) i ŠKLOPCI (N. JULARIĆ – M. REPEK), a pobijedila je ekipa ŠKLOPCI. Tako je drugo mjesto zauzela ekipa VALOVI. Inače, ove je godine turnir parova bio najbrojniji do sada.

U nedjelju, 28. kolovoza odigran je turnir trojki za djevojčice 2008. godište i mlađe. Sudjelovale su tri ekipe. Ovaj je turnir odigran u smanjenom obujmu jer su se djevojčice nalazile na odbojkaškom kampu u Nerezinama. Prvo mjesto osvojila je ekipa Zdenka (N. BUDIĆ, M.RIBARIĆ, L.PASARIĆ), drugo mjesto zauzele su djevojčice ekipe Špranja (P. MATIĆ, S. KORENIKA, A. BOSANAC), a treće mjesto ekipa Luzeri (L. KUTEN, M. BUŠIĆ).

Ovdje pogledajte tablicu sa svim rezultatima turnira.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime