Malonogometni turnir za sponzore Banovo 2021.

0
Komunalac add

Nakon prošlogodišnjeg inicijalnog izdanja malonogometnog turnira u organizaciji NK Ban Jelačić i ove godine klub organizira turnir za svoje sponzore na nogometnom igralištu u Banovu. Sportski događaj trebao se održati prošle subote u večernjem terminu, ali je radi nepovoljne vremenske prognoze bio odgođen. Stoga je Uprava Bana Jelačića odredila novi termin i turnir sponzora će se održati u nedjelju 25. srpnja 2021. godine. 

U povodu održavanja 2. nogometnog turnira sponzora Banovo 2021., predsjednik Bana Jelačića Dino Juričić naveo je da će se ovog puta turnir održati u dnevnom terminu, a završiti u ranim večernjim satima. – Kao i prošle godine prijave za turnir nisu moguće, natjecat će se ekipe sponzora koji su u ovom razdoblju godišnjih odmora uspjeli skupiti ekipu u borbi za titulu najboljih nogometaša među sponzorima – rekao je Juričić.

Početak turnira zakazan je za 14 sati, dok će od podneva biti moguće kupiti odojka i janjetinu s kojima se gosti mogu počastiti za nedjeljni ručak. Prošle godine pobjedu je odnijela ekipa Hotel Bunčić predvođena dečkima iz Rakovca koji su u finalu pobijedili ekipu stolarije Prevarić. U nedjelju dođite na Banovo, osim dobrog nogometa bit će i dobre hrane i hladnog pića – dodao je Juričić.

Originalna inicijativa i jedinstveni turnir na području grada Vrbovca nesumnjivo zaslužuje pozornost sportske i nogometne javnosti, čega su se dosjetili lucidni članovi NK Ban Jelačić. Turnir će biti organiziran prema važećim epidemiološkim mjerama.

 

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime