Turnir Limača u Žabnici

0
Komunalac add

Povodom proslave Dana Općine Farkaševac 12., 13. i 14. srpnja, po prvi se put održava turnir Limača na sportskim terenima u Žabnici. Podsjetimo, unazad 2 i pol mjeseca osnovana je škola nogometa koja ima oko šezdeset polaznika, a rezultat dobrog rada je i spomenuti turnir  – Škola nogometa je zaživjela i Limači su već imali prvo službenoj takmičenje proteklog vikenda u Lonjici. U subotu, na sportskom terenu NK Žabnice u 10 sati kreće turnir Limača gdje će biti četiri ekipe, domaćin Žabnice, BŠK Brezovec iz Bjelovara, Ban Jelačić Banovo i još domaća ekipa iz Brezina. Taj će dio trajati od 10 do 13 sati, ali prije samog finala će biti i utakmica djevojčica i pionira – pojašnjava načelnik Općine Farkaševac Dražen Draganić.

U sklopu proslave Dana Općine pripremljen je bogat trodnevni program. U subotu se još održava i natjecanje u kuhanju fiša i lovu ribe udicom na plovak, a zabavni večernji program kreće u 20 sati u središnjem parku i igralištu gdje će okupljene zabavljati band Noćne lutalice. U 22 sata održat će se koncert TARAPANA banda.

U nedjelju program počinje u 11 sati svečanom misom u kapeli “Rastanka sv. apostola”. Kulturno umjetnički program od 19 sati nudi nastupe KUD-a Stari Graničar iz Crikvene i KUD-a Vrbje iz Vrbja. Zabavni program počinje od 20 sati koncertom grupe San, a zvijezda večeri Mladen Grdović na pozornicu izlazi od 22 sata.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime