Turistički aduti Zagrebačke županije u tipTravel magazina

0
Komunalac add

Gradovi, gradići i mjesta Zagrebačke županije te njihovi turistički aduti glavna su tema velikog godišnjeg broja tipTravel magazina, čitanog u više od 130 zemalja svijeta.

Na 20 stranica velikog godišnjeg broja tipTravel magazina, u svakom od njegovih izdanja – hrvatskom, engleskom i njemačkom, kroz glavnu temu broja predstavljeni su turistički aduti Zagrebačke županije, a fotografija s motivom dvorca Lužnice krasi i naslovnicu sva tri izdanja online magazina, čitanog u više od 130 zemalja svijeta. Riječ je o velikoj promociji tzv. zagrebačkog zelenog prstena, omiljene izletničke destinacije Zagrepčana i njihovih sve brojnijih gostiju.

Magazin predstavlja destinacije Zagrebačke županije te donosi sljedeće priče: “Samobor: Omiljeno zagrebačko izletište”, “Sveta Nedelja: Odmor u pokretu”, “Zaprešić: Grad sporta i dvoraca”, “Brdovec, Dubravica i Marija Gorica: Iznenađenja u malom”, “Krašić: Dolinom kardinala”, “Jastrebarsko: U vinskom carstvu”, “Pisarovina: Za sve generacije”, “Pokupsko: Izlet u prirodu”, “Velika Gorica: Srce Turopolja”, “Dugo Selo: U zemlji sv. Martina”, “Ivanić-Grad: U znaku buče”, “Križ: Kod operne dive”, “Vrbovec: Okusi prošlosti” te “Sveti Ivan Zelina: Grad vitezova”. Posebna stranica je posvećena i promociji Ceste vina i sira koja promovira taj snažni gastronomski i enološki brend županije.

Magazin je digitalan i interaktivan, a u sklopu reportaže su pozicionirani i aktivni linkovi koji izravno vode na web stranicu i društvene mreže Turističke zajednice Zagrebačke županije, na kojima čitatelji diljem svijeta mogu pronaći još više informacija i detalja o zagrebačkom zelenom prstenu.

tipTravel magazine je turistički online magazin koji izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina je moguće pronaći na platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na aplikaciji u AppStore-u, koju je moguće besplatno preuzeti (dovoljno je upisati “tipTravel”). Putem aplikacije je, zbog interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com

Poveznice na godišnji broj tipTravel magazina u sva tri izdanja na platformi za digitalna izdanja, Issuu.com:

HR: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine026hr/1?e=8066732/69796315

EN: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine026en/1?e=8066732/69796360

DE: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine026de/1?e=8066732/69796383

Poveznica na aplikaciju u AppStore-u:
http://itunes.apple.com/us/app/tiptravel-magazine/id687683733

 

 

 

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime