Trnje nanijelo prvi domaći poraz Vrbovcu 0:1

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 6. KOLO 3. HNL

VRBOVEC – TRNJE 0 : 1

VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 100.

Sudac: Filip Meglić (Krapinske Toplice) 7,5. Pomoćnici: Dragan Čutura i Andrej Horvatinović (oba iz Petrinje). Četvrti sudac: Zdravko Fotivec (Špičkovina)

Delegat: Luka Kazimović (Samobor).

STRIJELAC: 0:1 Kanceljak (12).

VRBOVEC: Zrinščak6, Frigan 7,M. Tolić 6,5, Krizmanić 7, Lovrić 7, Ćosić 6,5, Škaro 6, (od 46. Slišković 6), Bubnjar 6, (od 46. Trošić 6,5), Nakić 6, (od 65. Boroša 6), Tomas 7, D. Colarić 6,5.

Trener: Dražen Biškup 6,5.

TRNJE: Gudelj 6,5, Džijan 7, Marić 7, Guja 7, Mesec 6,5, Ribić 7, Kanceljak 7, (od 90. Katuša -), Mandić 6,5, Sopić 6,5, (od 55. Ceraj 6,5), Međimorec 6,5 Fernandes 7, (od 58. Sedlaček 6,5).

Trener: Rajko Vidović 6,5.

IGRAČ UTAKMICE: Matija Kanceljak.

Utakmica između Vrbovca i Trnja protekla je u prije svega u borbenoj, žustroj i požrtvovnoj igri koja se odvijala na sredini terena, bez neke ljepote i bez 100 postotnih prilika na obje strane.

Početnu inicijativu i jedinu pravu šansu Trnje je pretvorilo u pogodak u 12. minuti. Fernandes je povukao loptu na sredini terena i potom dodao Kanceljaku koji je 10-ak m iskosa s lijeve strane preciznim udarcem pogodio u donji lijevi kut. Prvi udarac prema gostujućim vratima uputio je tek u 33. minuti Domagoj Colarić s 14 m i to ravno u vratara Marija Gudelja.

U drugom poluvremenu Vrbovčanisu imali jalovu inicijativu, bez ideje i kreativnosti, koji nisu stvorili niti jednu 100 postotnu priliku. Jedina izgledna šansa za domaćina bilaje u 71. minuti kada je sudac Meglić na 10 m od gostujućih vrata dosudio neizravni udarac. Udarac je loše tukao Tomas, visoko iznad gola. Domagoj Colarić je u 79. minuti izveo korner s desne strane i pri tome dodao loptu Ćosiću na 17 m, ali je njegov snažni udarac prohujao uz lijevu vratnicu.

Na kraju su Trnjani odoljeli svim domaćim neinventivnim napadima i odnijeli sva tri boda u Zagreb. Iako se ne može poreći da se domaći igrači nisu trudili i da nije bilo žara u njihovoj igri, bila je to loša domaća utakmica, bez kreacije, igračkog vica i drskosti. S druge strane ni Trnje nije odigralo ništa bolje, ali je iskoristilo jedinu šansu, pa se u konačnici pamti samo  rezultat.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime