Trnje iz kaznenog udarca pobijedilo Vrbovec

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 3. HNL SREDIŠTE 32. KOLO

TRNJE – VRBOVEC 1:0

ZAGREB, Igralište Trnje. Bez gledatelja.

Sudac: Igor Marić (Sisak). Pomoćnici: Nikola Grgurić (Kutina) i Dragan Čutura (Petrinja). Četvrti sudac: Davor Ješić (Sisak).

Delegat: Jurica Mihalj (Velika Gorica).

STRIJELAC: 1:0 Guja (44 11m).

TRNJE: Gudelj, Filipović, A. Marić, Guja, Ceraj, Ribić, Darojković (od 27. Bogović), Mandić (od 84. Marelja), Pavlek, Kćira (od 76. Poldrugač), Gašparac.

Trener: Rajko Vidović.

VRBOVEC: Zrinščak, Režabek, M. Tolić, Tomas, Krizmanić, Trošić, Slišković, Babić,  Martinović, D. Colarić, J. Colarić.

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Mario Gudelj.

Vrbovec je nakon pet uzastopnih pobjeda doživio (ne)očekivani minimalni poraz 1:0 protiv drugoplasiranog Trnja kojem lider Jarun bježi tri boda.

Prvo poluvrijeme proteklo je u ravnopravnoj i borbenoj igri Zagrepčana i Vrbovčana u kojoj je Trnje tražilo bodove za ostanak u borbi za naslov dok se Vrbovec borio za bodove spasa. Domaćin je stigao do vodstva u 44. minuti kada je Marko Guja sigurno realizirao kazneni udarac.

U drugom poluvremenu Vrbovec igra bez kalkulacija u kojem su boljom igrom stvorili nekoliko izglednih prilika koje nisu iskoristili Josip Colarić, Josip Slišković i Vlatko Martinović. Naime, njihove udarce sigurno je obranio Mario Gudelj, koji se svojim vratarskim intervencijama prometnuo u prvo ime utakmice. Doduše, imalo je i Trnje svoju šansu, ali je udarac Nikice Filipovića izvrsno obranio Mihael Zrinščak. U zadnjih 20 minuta Vrbovčani ulažu sve napore da izjednače rezultat, ali je domaća obrana odoljela svim napadima pa su sva tri boda ostala u Trnju.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime