Tri nova slučaja zaraze u Zagrebačkoj županiji, preminula jedna osoba

0
Komunalac add

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području naše županije danas, 23.07.2020. do 11:00 sati evidentirane su 234 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer radi se o tri osobe više. Jedna osoba je preminula, a šest ih je izliječeno. Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivan 51 slučaj. Do sada su ukupno izliječene 173 osobe, a 10 ih je preminulo.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za potvrđene slučajeve – dva nova slučaja u Ispostavi Velika Gorica, jedan novi slučaja u Ispostavi Samobor za područje Svete Nedelje

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za izliječene slučajeve – pod dvije izliječene osobe u ispostavama Samobor, Zaprešić i Jastrebarsko

* promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za umrle – jedna je osoba preminula (Ispostava Ivanić-Grad)

Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime