Trgomont otvorio vrata novog centra

0
Komunalac add

Nakon 30 godina poslovanja u Vrbovcu, Trgomont je danas otvorio vrata potpuno novog centra građevinskog materijala na adresi Ulica Eugena de Piennesa 15 b.

Trgomont Vrbovec je poduzeće koje se bavi prodajom građevinskog materijala, a u ponudi ima kompletan materijal za grube i fine građevinske radove, materijal za uređenje okoliša, kao i materijal suhe gradnje. Kupci mogu pronaći sve potrebno za gradnju od temelja do useljenja.

Novi centar prostire se na 400 m2 prodajnog prostora i 8000 m2 skladišnog prostora. Novosagrađena trgovina moderno je opremljena te je asortiman građevinskog materijala upotpunjen novim proizvodima pa Trgomont svojim kupcima od sada, osim kompletnog građevinskog materijala, nudi i elektromaterijal, vodovodni program, vrtni program, alat i zaštitnu odjeću, sobna vrata, sanitarije, kućne potrepštine te pribor i materijal za centralno grijanje. U ponudi je trenutno više od 7000 artikala, uz namjeru dodatnog širenja asortimana ovisno o potrebi kupaca.
Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do petka: 7 – 17h, a subotom: 7 – 14h.

Direktorica Trgomonta Ana Hosni naglasila kako i na ovaj način zahvaljuju građanima grada Vrbovca i okolice na povjerenju koje im je ukazano u proteklim godinama. – Sretna sam i ponosna što smo uspjeli postići naš cilj i započeti s radom u novosagrađenom objektu. Zahvalila bih se svojoj obitelji, svim svojim zaposlenicima i poslovnim partnerima koji su na bilo koji način sudjelovali i pridonijeli realizaciji ovog projekta. Bez njih ovaj projekt ne bi bio potpun. Također, zahvalila bih se svim našim kupcima koji su prepoznali naš rad i trud te nam ukazali svoje povjerenje. U budućem poslovanju trudit ćemo se prepoznavati potrebe i želje kupaca kako bi se i dalje uspješno razvijali – zaključila je.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime