Trešnjevka u sudačkoj nadoknadi izjednačila protiv Vrbovca 1:1

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 3. HNL SREDIŠTE 15. KOLO

 TREŠNJEVKA – VRBOVEC 1 : 1

 ZAGREB, Igralište Graba. Bez gledatelja.

Sudac: Zdravko Fotivec (Špičkovima). Pomoćnici: Nikola Bedeniković (Zabok) i Marko Matić (Velika Gorica). Četvrti sudac: Antonio Krizmanić (Zagreb).

Delegat: Vesna Joha (Karlovac).

STRIJELCI: 0:1 Bubnjar (21), 1:1 Burić (90+2 11m).

TREŠNJEVKA: Kranjec, Matošević, (od 60. Martinko), Kegelj, Tičak, Josipović, Burmudžija, (od 46. Pereža), Fajdiga, (od 46. Pajić), Mandić, Agatić, Lebo, (od75. Kordić-Gružić), Burić.

Trener: Renato Jurčec.

VRBOVEC: Zrinščak, G. Tolić, M. Tolić, Lovrić, Krizmanić, Ćosić, Škaro, (od. 46. J. Colarić), Trošić, (od 46. Nakić), Babić, Bubnjar, (od 46. Slišković), D. Colarić.

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Arian Kranjec.

Vrbovčani su protiv Trešnjevke odigrali kvalitetnu igru, ali što nisu uzeli sva tri boda „glavni krivac“ je domaći vratar Arian Kranjec, koji je bio i najbolji igrač utakmice, jer je skinuo niz teških udaraca gostujućih napadača.

Gosti su zasluženo poveli u 21. minuti. Domagoj Colarić je probio po desnoj strani i uslijedila je povratna lopta, koju je s ruba kaznenog prostora zahvatio mladi Alen Bubnjar i postigao prekrasan gol u lijeve rašlje, za svoj prvijenac u dresu Vrbovca.

U drugom poluvremenu Josip Slišković je pogodio prečku i imao dva zicera da riješi utakmicu, ali je ovaj put sportska sreća bila na domaćoj strani. Svoje prilike nisu iskoristili ni braća Domagoj i Josip Colarić kao ni gostujući kapetan Mario Ćosić.

U sudačkoj nadoknadi 90+2 minuti stigla je kazna za gostujuće promašaje jer je dosuđen  kazneni udarac za domaćina, kojeg je realizirao Vladimir Burić za poravnanje rezultata 1:1.

Opomenuti igrači bili su: Luka Matošević i Luka Pajić kod Trešnjevke, a Ivan Lovrić u redovima Vrbovca.

Iako postoji žal za izgubljenim bodovima u Grabi, ostaje konstatacija da je Vrbovec u dobroj natjecateljskog formi i da je u zadnjih 5 kola zabilježio 4 pobjede i jednu utakmicu odigrao neriješeno. U 16. kolu ponovo gostuje u nedjelju, 21. studenog 2021. u 11,00 sati i to u Gaju protiv domaćeg sastava Gaj Mače. Utakmica nosi epitet derbija jer je Gaj Mače 3. momčad na tablici, a Vrbovec se nalazi na 7. poziciji i razlika je samo u dva boda.

 

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime