Trešnjevka u prvom poluvremenu slomila Vrbovec

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC – TREŠNJEVKA 2 : 4

VRBOVEC, Gradski stadion. Igralište s umjetnom travom. Gledatelja 30.

Sudac: Mihael Krvarić (Samoborec). Pomoćnici: Srećko Jantoljak (Kunđevac) i Blaž Crnoja (Celine).

STRIJELCI: 0:1 Jančić(15), 0:2 Kljajić(32),0:3 Kćira (44), 0:4 Kćira (50), 1:4 Frigan (76), 2:4 Dugac (88).

VRBOVEC: Hranjec, Jurinjak, Talan, Legin, Varga, Kobelščak, Fugaj, Lukić, Frigan, Karamatić, Ferenčak. Još su igrali: Kralj, Vreš, Dugac, Nemet, Bubnjar, Trošić, Granđa, Sever.

Trener: Anthony Antun Pavlović.

TREŠNJEVKA: Szczuka, Nikšić,Crnjak, Miloševski, Kćira, Mioč, Pereža, Kljajić, Jančić, Grbeša, Seletković. Još su igrali: Krivec, Beštak, Marković, Jurić, Grozdić, Sepčić.

Trener: Dario Jančić.

Od samog početka utakmice Trešnjevka je zagospodarila terenom, a svoju bolju igru okrunila je vodstvom u 15. minuti. Jančić je probio po desnoj strani i 10-tak m svladao vratara Hranjeca. Gosti su povećali vodstvo u 32. minuti jer je Kljajić iskosa s desne strane s 14 m pogodio u desni donji kut. Domaćin je opasno zaprijetio u 34. minuti, ali je udarac Karamatića s 14 m sigurno obranio Szczuka. Veliku šansu nije iskoristio Fugaj u 36. minuti koji je sa 7 m pucao pored lijeve vratnice. Seletković je u 40. minuti šutirao iskosa s desne strane s ruba kaznenog prostora, ali je udarac prohujao uz desnu vratnicu. Lijepu gostujuću akciju u 44. minuti na dodavanje Nikšića završio je prekrasnim pogotkom Kćira sa 18 m neobranjivo u desne rašlje. U prvom poluvremenu gosti su igrali kvalitetnije, brže, čvršće, požrtvovanije i življe za razliku beskrvne domaće momčadi koja je bila u podređenom položaju.

Na početku drugog poluvremena u 48. minuti Karamatić je dodao loptu Friganu koji je iskosa s 10-tak m snažno šutirao, a Krivec krajnjim naporom obranio udarac. U 50. minuti Kćira je s 20 m iz slobodnog udarca silovito i precizno pogodio u gornji desni kut nemoćnog Kralja. Potom je Vrbovec zaigrao puno bolje i angažiranije pa se igra ravnopravno odvijala između dva kaznena prostora. Jančić se u 64. minuti sam našao ispred Kralja koji je bravuroznom obranom spriječio pogodak. U 74. minuti Sever je snažno odapeo s 20 m, ali je lopta očešala prečku. Vrbovec je smanjio rezultat u 76. minuti. Sever je dijagonalom pronašao Frigana koji je pobjegao gostujućoj obrani i potom matirao Kriveca. U samoj završnici utakmice u 88. minuti Dugac je iz blizine zatresao gostujuću mrežu te je tako Vrbovec protiv Trešnjevke samo ublažio domaći poraz 2:4.

Zaslužena pobjeda Trešnjevke koja se iskazala kao bolja momčad, ali i po realizaciji svojih prigoda, dok je Vrbovec odigrao dobro samo drugo poluvrijeme. Kod gostiju najbolji je bio Kćira dok su se kod domaćina požrtvovnom igrom istaknuli Frigan i Karamatić koji su pokazali kako se bori za boje svoga kluba.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime