Trešnjevka preokretom svladala Vrbovec 3:1

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 2. KOLO 3. NL CENTAR

TREŠNJEVKA – VRBOVEC 3: 1

ZAGREB,Igralište Graba. Gledatelja120.

Sudac: Mihael Jernerić (Zabok). Pomoćnici: Karlo Sumpor i Krunoslav Boroša (oboje iz Gornje Stubice).

Delegat: Božidar Jureković (Zagreb).

STRIJELCI: 0:1 Martinović (4), 1:1 Burić (10 11m), 2:1 Burić (73), 3:1 Josipović (80).

TREŠNJEVKA: Lončarić, Budimir, Agatić, Josić, Horvat, (od 46. Mihelić), Tičak, Josipović, (od 89. Ferat), Rojka, Pereža, (od 77. Nadinić), Burić, (od 89. Radman), Puklin.

Trener: Dario Jančić.

VRBOVEC: Zrinščak, Trošić, (Mikulec), M. Tolić 7, Jantoljak, (od 87. Gašpar), Lovrić,Ćosić, Škaro, (od 46. G. Tolić), Bubnjar, (od 78. Turk), Martinović, Babić, (od 87. K. Colarić), Slišković.

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Vladimir Burić.

U ravnopravnoj utakmici između Trešnjevke i Vrbovca bodovi su ostali u Zagrebu jer su domaći igrači realizirali svoje prigode. Vrbovec je odlično krenuo u utakmicu te je preko Vlatka Martinovića poveo već u 4. minuti. Međutim, Trešnjevka nije dugo bila šokirana i izjednačila je rezultat već u 10. minuti jer Vladimir Burić realizirao kazneni udarac kojem je prethodili sudačka pogreška na štetu gostiju.

U završnici utakmice Vladimir Burić se po drugi puta upisao u strijelce jer je u 73. minuti svladao vratara Zrinščaka. Domaću pobjedu potvrdu je Karlo Josipović u 80. minuti pa je Trešnjevka protiv Vrbovca slavila rezultatom 3:1. Međutim, domaćim zgodicima prethodilo je više vezanih gostujućih i sudačkih pogrešaka koje su na kraju i odredile tijek utakmice. Imali su i gosti svoje izgledne šanse, ali su udarci Alena Babića i Alena Bubnjara završile tik u vratnice.

Mladi sudac Mihael Jerneić je dodijelio 6 javnih opomena. Kod Trešnjevke su požutjeli: Marin Agatić, Antonio Tičak, Ron Rojka i Vladimir Burić, a kod Vrbovca Alen Babić i Martin Tolić.

Za Vrbovec je debitirao Dominik Mikulec.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime