Trener Vrbovca Dražen Biškup: „Slavljenički startati na početku proljetnog dijela!“

0
Komunalac add

Vrbovec u pozitivnom ozračju dočekuje početak proljetnog dijela prvenstva u kojem se želi što prije učvrstiti u gornjem dijelu tablice, koji vodi u Jedinstvenu 3. nogometnu ligu. U klubu su svjesni da imaju jaku konkurenciju među drugim momčadima koje su iskazale isti cilj i da to neće biti nimalo lako učiniti. Međutim, iz Vrbovca naglašavaju da pored sportske infrastrukture, ispunjavaju i sve druge kriterije za igranje u Jedinstvenoj 3. nogometnoj ligi te da to još samo trebaju potvrditi i sportskim rezultatom.

Da podsjetimo Vrbovčani su tijekom siječnja i veljače 2022. godine odigrali slijedeće pripremne utakmice: 26.01. Naftaš Ivanić – Vrbovec 0:3, (Slišković, J. Colarić, Tomas), 29.01. Vrbovec – Radnik Križevci 2 : 0, (Slišković, Boroša), 02.02. Kustošija – Vrbovec 2:0, 05.02. Bjelovar – Vrbovec 1:0, Vrbovec – Mladost (Ždralovi) 1:1, (D. Colarić), 14.02. Vrbovec– Hrvatski dragovoljac 0:0 i 19.02. Vrbovec – Bistra 2:1 (J. Colarić 2).

Trener Dražen Biškup komentirao je pripreme, ali i utakmicu s Karlovcem 1919, rekavši kako su pripreme odrađene prema planu i u zdravoj atmosferi.

Tijekom priprema jačali smo homogenost i zajednički duh momčadi. Pripremne utakmice su nam dokazale kvalitetu naše ekipe, a naročite u zadnje tri utakmice u kojima smo brusili formu uoči početka proljetnog dijela. U pripremnom dijelu smo radili na agresivnosti, borbenosti i na poboljšanju taktičke momčadske discipline – zaključio je Biškup te dodao kako je Vrbovec iskazao ambiciju za uključenjem u borbu za plasman u jedinstvenu 3. nogometnu ligu.

Tako smo koncipirali i pripreme, kako bismo što spremnije ušli u nastavak prvenstva. Na startu nas čeka Karlovac 1919 koji ima kvalitetnu ekipu i koja nas je rezultatski deklasirala u jesenskom dijelu. Sada je na pomolu nova utakmica u kojoj želimo uspješno startati u proljetnom dijelu. Dakako, da će se o tome nešto pitati i Karlovčane, ali vjerujem da je Vrbovec spreman nastaviti s pozitivnim nizom. Ako želimo plasman u viši ligu moramo pobjeđivati, prema tome sportski se nadati da ćemo proljeće otvoriti u slavljeničkom izdanju – dodao je.

Protiv Karlovca 1919 u konkurenciji su: Babić, Benić, Bubnjar, D. Colarić, K. Colarić, J. Colarić, Ćosić, Frigan, Kliček, Kruljac, Lovrić, Nakić, Slišković, Škaro, G. Tolić, M. Tolić, Tomas, Trošić i Zrinščak. Krizmanić odrađuje tri žuta kartona dok je za Borošu koji je doživio težu ozljedu proljeće izgubljeno.

Pozivam sve navijače da nas podrže protiv Karlovca 1919 u subotu 26. veljače na Gradskom stadionu na prvenstvenoj utakmici koja počinje u 15 sati – poručio je trener Vrbovca.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime