Trener Vrbovca Dražen Biškup: „Pozitivno startati u novu sezonu 3. NL Centar!“

0
Komunalac add

Vrbovec tradicionalno već godinama započinje otvorenje jesenskog dijela prvenstvene sezone u ozračju kulinarsko-turističke manifestacije „Kaj su jeli naši stari“ koja je prvi puta održana 1981. godine. Tako se i najveći broj gledatelja očekuje i ove godine u 3. NL Centar na startu između Vrbovca i Gaja Mače. Vrbovčani u novoj sezoni imaju redizajniranu momčad u kojoj ima puno mladih igrača koji traže nogometnu afirmaciju.

U povodu početka novog prvenstva vrbovečki nogometni strateg Dražen Biškup rekao je da Vrbovec ima novu i pomlađenu momčad koja je spremna za predstojeće prvenstvene izazove. – Pripreme smo maksimalno podredili uigravanju ekipe kako bi mlađi igrači što bolje dočekali start prvenstva. U pripremnom razdoblju odigrali smo utakmice s klubovima iz viših liga, ali i klubovima našeg ranga da spoznamo sve vrijednosti naše ekipe. Momčad je fizički spremna, ali još moramo poraditi na agresivnosti i srčanosti jer jedino mjerilo igračke kvalitete jest prvenstvena ili kup utakmica. Na startu prvenstva ugošćujemo iskusnu, prekaljenu i kvalitetnu momčad Gaj Mače koje vodi iskusni trener Vrbovčanin Marijan Glavica. Znači i jednoj i drugoj momčadi ne nedostaje motiva da uspješno krene u novu sezonu. Kako će se na Gradskom stadionu u okviru manifestacije Kaj su jeli naši stari okupiti veliki broj gledatelja koji će nam biti 12 igrač s optimizmom gledamo na prvenstveni ogled protiv gostiju iz Mača. U zadnjim susretima bili su to neizvjesne utakmice koje su plijenile kvalitetnom igrom. Gastronomska smotra „Kaj su jeli naši stari“ je vrbovečki blagdan, pa nam nema  druge nego maksimalno kvalitetno i borbeno odigrati utakmicu pred svojim navijačima. Respektiramo goste iz Mača, ali igramo na našem terenu i logično tražimo pozitivan rezultat – istaknuo je Biškup.

Uoči nove natjecateljske sezone u 3. NL Centar u vrbovečkoj nogometnoj javnosti vlada veliko zanimanje jer je na pomolu stvaranje nove vrbovečke momčadi. Prema tome uz rekordan broj gledatelja, očekuje se i kvalitetna utakmica između Vrbovca i Gaja Mača u ozračju gastronomske priredbe „Kaj su jeli naši stari“ koja predstavlja i brend Zagrebačke županije. Prvenstvena utakmica 1. kola 3. NL Centar između Vrbovca i Gaja Mače igra se u subotu, 27. kolovoza 2022. godine na Gradskom stadionu s početkom u 17,00 sati.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime