Trener veterana Lonje Marijan Čokor: „Jači smo nego prošle sezone!“

0
Komunalac add

Unazad nekoliko sezona veterani Lonje spadaju po kvaliteti u gornji dom VBL NS Dugo Selo. U prošloj sezoni završili su prvenstvo na 5. mjestu. Kako se Lonja pojačala s nekoliko kvalitetnih i vrlo dobrih veterana, nema dvojbe da će se u Lonjici teško u sezoni 2021./22. osvajati bodovi.

Trener Marijan Čokor je iznio situaciju i veteranske ambicije uoči jesenskog dijela. – Lonja kreće u novo prvenstvo s ovim igračkim kadrom: Marko Boršić, Dragomir Reškovac, Anto Topalović, Marko i Hrvoje Solarić, braća Ivan i Josip Kralj, Tomo Palinkaš, Dejan Knežević, Denis Pavlović, Ićo Pavić, Ivo Salopek, Mato Vrcić, Filip Oroz, Mario Mikovčić, Mario Mihek, Krešimir Kralj, Igor Delić, Branko Maksimović, Damir Horvatinović, Luka Opačak, Josip Nedjeljko, Ivica Škudaš, Dalibor Branjušić, Ivan Ban i Antonijo Severec. Kao pojačanja stigli su: Ivo Salopek i Filip Oroz iz seniorskih redova Lonje te Hrvoje Solarić i Dejan Knežević iz Vrbovca. Zbog učestalih problema s ozljedama prestao je igrati Tihomir Severec, a upitan je i Josip Nedjeljko zbog zdravstvenih problema – rekao je Čokor.

Također, istaknuo je da im je cilj ove godine uključiti se u borbu za vrh tablice, ali ići korak po korak. – Favoriti u ovogodišnjem prvenstvu su: veterani Dugog Sela, a tu je Vrbovec, Žabnica, Sloga i Strmec. Problem je kod nas što pojedini ključni igrači zbog poslovnih obaveza ne mogu igrati sve utakmice. U pripremnom razdoblju odigrali smo dvije utakmice protiv Rakovca 3:0 i Vrbovca 2:0, a nismo u obje utakmice bili kompletni. Najvažnije je ipak zadržati zajedništvo i homogenost unutar momčadi te njegovati sportske i prijateljske odnose. Na startu prvenstva dočekujemo kvalitetnu i uvijek neugodnu momčad Sloge iz Križa protiv koje želimo osvojiti sva tri boda i pobjedom otvoriti natjecateljsku sezonu – naglasio je.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime